HVAD ER CW CIRKULÆRT LØBETØJ?

TØJ SOM KAN RECIRKULERE FRA ET EVENT TIL ET ANDET, ET FIRMA TIL ET ANDET OG ENDDA FRA EN BRUGER TIL EN ANDEN UDEN AT VÆRDIFORRINGE OPLEVELSEN AF PRODUKTET.

TØJ SOM KAN SKIFTE UDSEENDE MED AFVASKELIGE TRYK.


Conscious Warrior (CW) cirkulære løbetøjskoncept levetidsforlænger firmaløbetøj. Målet er, at tøjet skal bruges  så meget som muligt og så længe som muligt.

I stedet for, at I hvert år skal ud og købe nyt løbetøj, så fornyer vi det, og giver tøjet tilbage til jer inden jeres næste event. 

På den måde kan vi reducere CO2-udledningen og unødigt ressourcebrug ved helt at undgå nyproduktion.

Med vores afvaskelige print kan løbetøj fornyes og bruges fra event til event, fra firma til firma og endda fra person til person.


Sammen kan vi cirkulere 30 tons løbetøj årligt

Selvom I køber produkter af genanvendte materialer vil produktion af tekstiler stadigt kræve enorme ressourcer og CO2-udledning. 

Hvis alle deltagere valgte cirkulært løbetøj, ville vi bare til DHL-staffen kunne spare 30 tons nyproduktion af løbetøj hvert år.

CW-løbetøj er customized, cool og funktionelt sportstøj lavet af genanvendt polyester, hvor prints kan tilføjes og fjernes. På den måde kan I få fornyet tøj uden at det koster på miljøkontoen. 

Efter aftale med jer indsamler vi tøjet og gør det klart til næste event. På den måde nøjes I med at bestille nyproduceret tøj, når I reelt har et behov.


Styrk jeres grønne profil og strategi

Vi henvender os til virksomheder med en bæredygtig dagsorden, som køber sportstøj til deres medarbejdere.

Med den fælles mission “Run for Zero” kommer I tættere på Zero carbon emissions – Zero Waste – Zero use of ressources – Zero production.

Efter hvert event rapporterer vi om jeres klimaaftryk, så I kan dokumentere fremskridt i jeres bæredygtige strategi.

I kan nemt få CW-cirkulært løbetøj, der styrker jeres grønne profil internt som eksternt. Bare skriv en besked eller ring til os!


LØBETØJ, I VIL ELSKE AT BRUGE IGEN OG IGEN

Vores største mission er at levetidsforlænge sportstøj. Ét af succeskriterierne er, at I skal elske at bruge tøjet mere end til blot det ene event. Derfor er det vores mål, at jeres virksomhed køber sportstøj af høj kvalitet og lang holdbarhed. 

Du og dine kollegaer skal være stolte over være en del af et konkret miljømæssigt tiltag med virksomheden, I arbejder for. Det betyder dog ikke, at produkterne skal være af lav kvalitet. 

Vi arbejder derfor kontinuerligt på at udvikle cirkulære produkter, så både high-performance egenskaber og lang holdbarhed forbliver en grundsten i CW løbetøj.


conscious –   adjective

con·​scious  |   ˈkän(t)-shəs    

1 : being concerned or interested

2 : marked by strong feelings or notions

3 : done or acting with  critical awareness

conscious  effort to do better


warrior –  noun

war·​rior  |   ˈwȯr-yər, ˈwȯr-ē-ər    , ˈwär-ē- also  ˈwär-yər  

1 : a person engaged or experienced in warfare  

2 : a person engaged in some struggle or conflict

3: a person who shows courage as in politics or athletics


Fællesskab for forandring

Sammen kan vi give jeres medarbejdere lækkert cirkulært løbetøj, som er i tråd med jeres bæredygtige agenda.

Sammen kan vi – uden at værdiforringe eventet og værne om fællesskabet – bidrage til fælles fodslag, sundhed, loyalitet og arbejdsglæde.

Sammen kan vi ændre den uhensigtsmæssige køb-brug-og smid-væk-adfærd i samfundet. 

Sammen kan vi undgå unødvendigt brug af naturens knappe ressourcer og minimere CO2-udledningen og tekstilaffald. Ikke kun i år, men flere år frem.

Så ta’ endeligt fat i os, så vi kan gribe til handling og skabe forandring.


CERTIFICERING ET MINIMUMS KRAV

Conscious Warrior-løbetøj er lavet af genanvendt polyester, produceret på BSCI-certificerede fabrikker og indfarvet efter Oekotex-standarden.

Vi bruger certificerede samarbejdspartnere for at sikre, at minimumskravene for arbejds- og miljøforhold følger internationale standarder.

Men vi mener også, at dette er et mindstekrav. Gennem cirkulering forlænger vi vores produkters brugsfase – og dermed levetid – så vi på sigt undgår nyproduktion.

Gennem tætte relationer kan vi opnå transparente produktions- og forbrugskæder og hurtigt foretage endnu mere bæredygtige forbedringer.


SDG # 12, 17 OG 6 0G 8

For at fortsætte vores målrettede arbejde for en mere ansvarlig og bæredygtig tekstilindustri, bruger vi især tre Sustainable Development Goals direkte og et af målene indirekte.

DIREKTE: SDG 12: Ansvarligt forbrug og produktion.

SDG 17: Partnerskaber for handling

SDG 8: Anstændigt job og økonomisk vækst.

INDIREKTE:SDG 6: Rent vand og sanitet.


TEAMET

Vi er et dedikeret team med mere end 20 års erfaring i tøj og modebranchen. Vi er conscious warriors og vores opgave er at sikre ansvarligt produktion og forbrug af sportstøj.